Naše stránky používají cookies, abychom mohli průběžně zlepšovat naši webovou prezentaci. Pokračováním v prohlížení vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více se dočtete zde.

Přihlášení pro akcionářePřihlášení Recos 4EN

Ochrana osobních údajů

ELEKTROWIN a.s. se jakožto správce osobních údajů, které mu jsou poskytovány, zavazuje, že zpracovává tyto osobní údaje v souladu s právními předpisy, především se zákonem č. 110/2019 Sb. (zákon o zpracování osobních údajů) a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. 

Informace související se zpracováním osobních údajů jsou obsahem INFORMAČNÍHO MEMORANDA.

Vaše osobní údaje zpracováváme transparentně, korektně a v souladu s příslušnými právními předpisy upravující zpracování osobních údajů. Zároveň však máte právo se na nás kdykoli obrátit, abyste získali informace o procesu zpracování svých osobních údajů či za účelem uplatnění níže uvedených práv, která souvisejí se zpracováním osobních údajů. Vzor žádosti k uplatnění Vašich práv můžete nalézt ZDE.

Pro vaše dotazy týkající se ochrany osobních údajů jsme zřídili mailovou schránku GDPR@elektrowin.cz, na kterou se můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem, týkajícím se osobních dat a nakládání s nimi.

Cookies vám usnadní prohlížení webu

Z důvodu zpřísnění legislativy České republiky týkající se ochrany osobních údajů Vás pomocí vyskakovací lišty žádáme o souhlas s používám cookies ve Vašem prohlížeči.

Cookies pomáhají Vašemu pohodlnému a jednoduchému prohlížení webu. Díky nim se také snáze přihlásíte do chráněné zóny. Prohlížeč si zapamatuje Vaše přihlašovací údaje a Vy je při další návštěvě webu nemusíte znovu zadávat.

Cookies jsou malé soubory, které nám umožňují rozpoznat Vaše potřeby od potřeb jiných návštěvníků webu tím, že ukládají informace ve Vašem prohlížeči. Nicméně, na základě těchto informací Vás nedokážeme identifikovat.

Pro více informací o nakládání s vašimi údaji v naší společnosti pak přejděte na tento soubor.

Zákaz cookies může omezit funkčnost webu

Samozřejmě máte možnost přijímat nebo odmítat cookies úpravou nastavení svého prohlížeče. Po zákazu cookies se však může stát, že nedokážete používat všechny interaktivní vlastnosti našeho webu.

Pokud používáte různé počítače na více místech, upravte si podle svých potřeb nastavení každého prohlížeče. Bližší informace o prohlížečích a způsobu nastavení pro soubory cookies najdete na následujících webových stránkách:

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Android